7 Benda Tercantik di Dunia

1.  Kota tercantik di dunia, di Vancouver, Kanada 2.  Jambatan tercantik di dunia,di Jepun 3.  Air terjun tercantik di dunia, Niagara Falls 4.  Mata tercantik di dunia dari Afghanistan 5.  Kuda tercantik di dunia 6. Rumah tercantik di dunia yang terletak di Barcelona, Sepanyol milik Ronaldinho, pemain bola sepak dunia…. Read more

Tempat Parking Basikal Yang Menarik

Korang nak tengok benda menarik tak? Mari kita tengok tempat parking basikal yang cool dan sempoi di bawah, contohnya yang sangkut di dinding camni: Yang ni slot untuk parking, tapi biasa je nampak: Kalau yang ini memang menarik, cool giler: Parking basikal sambil makan dan lepak2, haha: Tengok yang ini… Read more

Benda Besar Punya…

Jom tengok “benda-benda” yang dibesarkan untuk tujuan mercu tanda dan sebagainya. Ada kapak , pemukul baseball , kasut, kerusi, pemukul telur, strawberi dan telur yang besar punya…

Update sempoi-sempoi

okeh, kat sini aku nak umumkan juara komen mengomen kat blog ni untuk bulan January 2009 ialah Ross, seperti yang dijanjikan pemenang akan dapat hadiah kaspersky 2010 ataupun hadiah wang tunai..hoho.. Ross nanti tunggu email dariku ye =) Akhirnya aku dapat online secara aman kat laptop aku sendiri hoho..terima kasih… Read more