Pengarang Majalah Denmark Tidak Kisah Disaman Keluarga Diraja Britain.

Rasanya baru dua minggu lalu dunia dikejutkan dengan penyebaran gambar separuh bogel Kate Middleton,isteri kepada Putera William.Kini timbul pula masalah yang sama dan kali ini majalah gosip Denmark,Se og Hør telah menyiarkan lebih banyak gambar yang memalukan bakal Permaisuri Britain berkenaan yang dirakam oleh paparazi ketika pasangan terbabit bercuti di… Read more

Campak Bayi Dari Tingkat Tiga.

Kejadian berlaku di Petaling Jaya kira-kira pada pukul 11 pagi,ketika terdapat insan yang bersemangat menantikan kelahiran anak sempena Hari Malaysia lain pula dengan seorang gadis berusia 20 tahun yang sanggup mencampak bayi yang baru dilahirkan dari tingkat tiga Blok 1,Flat Desa Mentari. Mayat bayi perempuan malang itu kemudian ditemui dengan… Read more

Video Lucah Buat Trafik Moscow Haru Biru

Moscow-Skrin televisyen besar yang menayangkan video lucah secara tidak sengaja telah menyebabkan kesesakan lalu lintas di tengah-tengah Bandar Moscow, apabila seorang penunggang motosikal tertekan brek dan terbabas akibat terlihat gambar bogel. Pemilik skrin pengiklanan itu yang terletak di jalan utama, kira-kira 2 km selatan Kremlin, memberitahu pemberita pemberita bahawa seorang… Read more

Berebut Nak Menjadi Gila.!

Pada 1896, dua lelaki Itali yang menggelarkan diri mereka sebagai Wildness Perversion dan Without Name telah menubuhkan satu kumpulan yang dikenali sebagai Mortuari Drape. Turut menganggotai kumpulan tersebut ialah Witch dan The Alchemist. Bagaimanapun, album pertama mereka gagal mencuri perhatian pengikut black metal yang lain yang kesemuanya berajakan kumpulan-kumpulan dari… Read more

Rahsia Tarzan Pakai Cawat

Suatu hari kat dalam hutan… Monyet : Tarzan…, kenapa engkau sorang je yang pakai cawat? Kami semua tak pakai. Ada apa-apa rahsia ke? Tarzan : Tak ada apalah! Monyet : Kita kan kawan baik. Takkan nak berahsia kut? Tarzan : Aku kata tak ada…, tak ada lah! Monyet sungguh rasa… Read more