Tempat Tempat Menarik Di Negeri Sembilan

Negeri Sembilan merupakan salah satu negeri yang terdapat di semenanjung Malaysia. Negeri ini memang banyak tradisi dan tempat yang menarik untuk dikunjungi. Negeri ini dikenali sebagai negeri beradat kerana masih mengamalkan adat pepatih. Untuk senarai tempat2 menarik di Negeri Sembilan yang boleh dilawati, jom tengok kat bawah ni k: Kompleks… Read more

Berenang-renang di ambang maut

Diorang ni memang dah tak sayang nyawa agaknya…hu. Kalau di Zimbabwe, pelancong-pelancong ni takkan melepaskan peluang bermandi-manda di ari terjun yang dikenali The Devil’s Pool, dengan ketinggian 103 meter. Lawa memang la, tapi bahaya ooo..