Pelancaran Model Baru Perodua Myvi 2011

Perodua telah melancarkan model baru Perodua Myvi pada 16hb Jun 2011. Model ini adalah untuk menggantikan model myvi yang lama. Seperti yang kita semua tahu, model myvi merupakan model terlaris di pasaran malaysia. Model baru ini dipertingkatkan dari segi reka bentuk serta pelbagai fungsi yang lain. Model ini akan dijual… Read more

Fakta Menarik Untuk Anda Hari Ini….

- Bunyi yang dikeluarkan apabila anda mematahkan-matahkan sendi tangan, jari atau kaki adalah disebabkan oleh letupan buih di dalam sendi itu. – Planet Pluto mengambil masa 248 tahun utk mengelilingi matahari. Setiap 20 tahun ia mengubah orbitnya bagi mengelak dari berlanggar denga planet Neptune. – Di Albania, menggelengkan kepala bermaksud… Read more

Bas Sekolah di Jepun

Apa yang menariknya pasal bas Sekolah di jepun??? Mesti la lagi canggih kan. Haa…ni la bas sekolahnya, luar nampak macam biasa tapi dalam…. waa…terkejut tengok, best giler la siap dengan komputer. Maknanya korang takde la boring time nak pegi sekolah. boleh online facebook kejab. ni pulak gambar bas di india,…… Read more