6 Rahsia Menggoda Lelaki (Khas Untuk Wanita Bersuami Sahaja)

Hmm..bagi para wanita yang bergelar isteri mithali di luar sana,,dah tentulah keinginan untuk memikat dan menggoda sang suami tengah hangat membara di hati kan? Jangan risau, di sini eSempoi akan kongsikan sedikit cara untuk menggoda hati suami anda agar kasih sayangnya melimpah ruah terhadap anda selalu. 1. Jeling Seksi Bak… Read more

Aduhhh..Ketatnyer…

Seorang pengantin perempuan sedang disiapkan oleh mak andam.Malangnya,kasut untuk perkahwinannya telah hilang. Nasib baik adik perempuannya ada sepasang kasut dan Meminjamkan kasut itu kepadanya.Macammana pun kasut itu sempit dan tak berapa muat untuk dipakai oleh pengantin perempuan. Sebab dah tak ada kasut lain, maka terpaksalah pengantin perempuan memakai kasut tersebut.Sepanjang… Read more

Cermin Mata Telanjang

Suatu hari Haikal pergi ke kedai kacamata dan dia tertarik pada satu cermin mata yang menurut penjualnya boleh melihat menembusi pakaian… Ketika dia mengenakan kaca mata tersebut, semua orang yang dilihatnya nampak telanjang. Haikal membuka semula cermin matanya, mereka kelihatan berpakaian lengkap. Dipakainya lagi, semuanya nampak telanjang! “Hebat!” teriak Haikal kegirangan… Read more

5 Buah Unik di Dunia

Buah kuning ini diberi nama buah tangan Buddha kerana buahnya terbahagi ke dalam seperti jari tangan manusia. Buah ini ditemui di Asia. Buah Tangan Buddha ini memiliki kulit tebal dan hanya mempunyai sedikit isi. Buah ini digunakan di Jepun dan China sebagai aromaterapi di bilik tidur kerana buah ini memiliki… Read more

Bilik Untuk Barbie Girl

Comel sungguh bilik kaler pink ni. Sesuai untuk budak-budak perempuan yang comel. Untuk budak-budak lelaki seeloknya jauhilah bilik tidur macam ni yer… huhu

Hotel Ais di Jepun

Jepun mula buat hotel ais macam negara-negara eropah lain. Hotel ni terletak kat ice hotel , Alpha Resort Tomamu’s ice village, di Pulau Hokkaido.Macam hotel biasa gak, ada ruang tamu, bilik tidur, bilik mandi dan lain-lain. Yang uniknya semuanya diperbuat daripada ais. Sape-sape nak melancong kat ni kos dia cuma 80,000 yen ($696)… Read more