[Video] Kanak-Kanak Lelaki India Dipukul Bapa Tiri

Kejadian ini dikatakan telah berlaku 2 bulan lalu tetapi video perlakuan tersebut telah tersebar baru-baru ini. Dalam video itu dikatakan seorang kanak-kanak lelaki india berumur 2 tahun telah disyaki dipukul oleh ayah tirinya. Antara dialog dalam video itu: “Kau memang degil, tak hormat orang tua! Kalau aku tumbuk kau muntah… Read more

Fesyen Muslimah Lady Gaga.

Penampilan Lady Gaga tidak pernah lepas dari kontroversi.Dan kali ini penyanyi yang memiliki follower terbanyak di Twitter ini kembali sensasi dengan penampilan barunya saat hadir di London Fashion Week. Fesyen ala muslimah Lady Gaga ketika menghadiri London Fashion Week pada Isnin lalu ternyata berjaya menarik perhatian pihak media serta orang… Read more

Suami Kencing Muka Isteri.?

OMG.!! Tak tertahan tika dengar berita-berita zaman sekarang yang semakin hari semakin berkelakuan pelik bahkan menyerupai binatang..yuckkss..!! Baru-baru nie ada keluar kat Harian Metro tentang kes seorang suami yang tergamak kencing isteri sendiri selepas meliwatnya, hal ini berlarutan sehingga 5 tahun. Apabila si isteri dah tak tahan menanggung seksa lagi,… Read more

Lawak Giler..

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik. 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M 3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar? Answer: Kuih salah bikin. 4) Binatang ape power Karate? Answer:… Read more

Jantung Pontianak Dijual di eBay

Pelik tapi benar..baru-baru nie aku logged in ke laman eBay..punyala terkejut beruk aku bila terjumpa satu tajuk..tajuk nya lebih kurang begini.. “Original Vampire Heart For Sale” !! Post description nya pulak lebih kurang camnie.. We bring you the mummified heart of the vampire Auguste Delagrange. Before his destruction in 1912 Delagrange was… Read more

Kisah Keganasan Bujang Senang di Sarawak

Bujang Senang merupakan seekor buaya yang terkenal dengan kisah keganasannya..buaya ini bermastautin di sungai-sungai besar di Sarawak, khasnya Sungai Batang Lupar dan Sungai Sarawak..kisah kekejamannya bermula di era 8 -an lagi apabila ramai penduduk Sarawak menjadi korban kekejamannya…Buaya yang paling tersohor di Sarawak ini Buaya Hitam Putih yang diberi nama… Read more

Sayuran Berupa Binatang

Diorang ni macam takde keje je main dengan makanan, tak pasal-pasal macam-macam jenis sayur dapat kita tengok..macam ikan la, itik…khinzir pun ade..haha

Iklan Sayangi Alam Sekitar

Kesian kat binatang-binatang ni jadi mangsa..huhu. Apa-apa pun sama-sama la kita menjimatkan tenaga dan menjaga alam sekitar ye. Gambar-gambar ni mempunyai banyak mesej kepada kita. Contohnya macam jangan bazir air, letrik dan juga sayangi tumbuh-tumbuhan.