Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more

Resipi Berbini 4..

Di bawah ini adalah antara cara yang boleh digunakan untuk hidup berpoligami atau bagi anda yang berniat hendak curang dengan pasangan. Bila anda balik lambat, jangan kata ada meeting, katakan padanya bahawa anda ada affair, mesti dia ingat anda bergurau dan tak akan tanya lagi.. Sila gunakan panggilan ‘sayang’, ‘honey’,… Read more

Tabiat Bertatu Selebriti Dunia

Hmm..nama selebriti-selebriti di dunia nie dah gah sangat dengan tatu dah..tatu~selebriti, selebriti~tatu..nang sinonim sangatlah kan..? Diorang nie sebenarnya nak buat untuk suka-suka aje, contohnya diorang nak pahat nama bini @ laki diorang kat badan diorang yang tegap dan montok tu..tapi bila dah bercerai, boleh pulak padam balik tatu tu dan… Read more

Baby Kiut..!!

mak aii..sedapnye melepas merata-rata..! sape tak puji aku hensem, aku BAKAR rumah dia..!! hahahaha..!! bercanda di pasiran pantai..sambil mengurat awek..rock bro.. sewa rumah..cukai..bil api..bil telefon..loan kereta..bini bini..anak-anak..mati.. hhuuuuhhhh..baik takyah jadi dewasa..maintain baby selamanya.. hmmm kau nampak penumbuk nie..?? yang,,kan abg dh cakap jgn call malam nie..malam nie kan giliran kakak… Read more

Telur Rebus..Lawak BAIK PUNYA..!!

Aku ada cerita ni… lawak la juga.. tapi jangan ketawa tau… Aku baru berkahwin setahun yang lepas dan duduk dengan isteri aku. Kami duduk berdua sahaja sebab belum dikurniakan anak. Aku ni ada satu kegemaran -iaitu makan telur rebus. Aku pun taktahu kenapa aku suka makan telur rebus, sedap agaknya…. Read more

Lawak Karam Singh Walia

Karam Singh Walia Melaporkan Untuk TV3: Salam sejahtera, “Satu kajian menunjukkan kaum wanita lebih gagah daripada lelaki kerana mampu membawa dua buah gunung, kaum lelaki hanya mampu membawa dua biji telur, itupun dengan bantuan seekor burung…..!!!!.” AKHIR KATA, JINAK-JINAK BURUNG MERPATI, JINAK LAGI BURUNG SENDIRI, BURUNG MERPATI DIDEKAT LARI, BURUNG… Read more