Aku Menyesal kahwin…………..

AKU MENYESAL KAWIN……………….. Ini cerita aku….. Aku baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia. Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin.. Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol… Read more

Cinta Mat RoCk !

ha..!! Kengkorang..!! Nie lah surat cinta mat rock kepada aweknya yg tercinta..huuuuu….macamana pon si mat rock nie nak berjiwa jiwang pada kekasihnya, tetap tak bleh..tak menjadi..dek kerana jiwa nya yang mat rock kebabomm tu..!! layan habis beb..!! Salam Amacam awekku?? Lu orait ka? Wa harap lu ok2 je. Awek gua,… Read more