Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

Kepada pembaca blog esempoi.com, admin ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan Al Mubarak. Marilah kita bersama2 menjalankan dan memperbanyakkan amalan ibadah dalam bulan yang mulia ini. Semoga banyak pahala dan keberkatan yang akan kita perolehi. Marilah kita juga bersedekah kepada mereka yang memerlukan untuk menyambut kedatangan bulan Ramadhan ini. Dalam… Read more

Penulis Sambilan Blog Diperlukan

Adakah anda berminat untuk menjadi penulis blog esempoi secara sambilan? Mudah sahaja kerjanya, hanya perlu baca paper online seperti metro, kosmo, berita harian dan sebagainya. Selepas tu amik mana2 berita yang menarik dan taip secara ringkas post2 berkaitan. Tak perlu panjang2 atau copy n paste dari artikel asal tapi hanya… Read more

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Pernah kunjungi blog bloggerwanita.com tak? Kalau belum pernah ke blog bloggerwanita tu marilah ke sini k —> http://www.bloggerwanita.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/ . Untuk makluman, blog ni menawarkan insentif berjumlah RM5000 kepada blogger yang menyertai pertandingan ini. Bukan sikit RM5000 tu, cuma untuk dapatkannya anda perlu menyertai dulu peraduan tersebut di SINI . Kat… Read more

Selamat Menyambut Maulidur Rasul

Blog Esempoi ingin mengucapkan pembaca2 semua selamat menyambut Maulidur Rasul. Marilah kita sama2 mengucapkan selawat kepada Nabi Junjungan kita. Selain itu, sama2lah kita mengamalkan sunnah Rasul dalam kehidupan kita. Banyak yang kita boleh amalkan supaya kita berterusan membuat pahala. Contoh amalan yang boleh diamalkan adalah mengucap selawat kepada Nabi, bangun… Read more

Siapa Cikgu Shida?

Sebelum ni Cikgu Shida ni agak terkenal juga di kalangan rakyat Malaysia terutamanya pengguna Youtube dan Internet. Banyak video mimingnya yang dikeluarkan di laman web Youtube. Tapi siapakah sebenarnya cikgu Shida ni, adakah dia betul2 cikgu? Ye, dia sememangnya seorang cikgu. Cikgu shida merupakan cikgu bahasa inggeris Sekolah Kebangsaan Pulau… Read more

Blog Cikgu Shida Miming Art

Cikgu Shida yang popular kat youtube, dan makin popular seantero Malaysia, kini juga telah mempunyai blognya sendiri. Dalam blog tersebut ada banyak koleksi video2 popularnya. Jika anda peminat cikgu shida atau juga nak tahu lanjut tentangnya, bolehlah ke laman web berikut: http://cikshidadariparitmimingartvideos.blogspot.com/ Menurut cikgu shida, dia menamakan blog tersebut Cikgu Shida Miming Art…. Read more

Keputusan Penuh Anugerah Skrin 2011

anugerah skrin 201   Pasti ramai yang tak sabar nak tonton dan mengetahui keputusan penuh Anugerah Skrin 2011 yang berlangsung malam ni di Pusat Dagangan Dunia Putra ( PWTC ).  Penganjuran anugerah berprestij seperti ini sememangnya ditunggu-tunggu oleh penggiat seni tanah air dan juga peminat dunia hiburan. Anugerah Skrin 2011 ini… Read more

Laman Web OhBelog.com Kena Suspend Ke?

Blog esempoi ni ada letak widget apesal.com dan ohbelog.com. Tapi baru je aku perasan yang widget ohbelog.com dah tak ada. Bila aku check laman web ohbelog.com ini yang keluar: Mungkin ohbelog.com ada sedikit masalah dengan pihak hosting nya kot. Itu yang akaun kena suspend. Harap ohbelog.com dapat online seperti sedia… Read more