Azhar Sulaiman Mengaku Murtad Di Facebook

Apa la Azhar Sulaiman ‘main-main’ Mengaku Murtad Di Facebook. Apa dia ingat macam berlakon? Bab-bab akidah mana boleh buat main atau buat lawak. Perbuatan ini memang bodoh punya perangai. Walaupun kita saja lawak -lawak cakap dah murtad, dah dikira murtad dah sebab bab akidah ini termasuk perkara yang tidak boleh… Read more

Antara Soalan Bodoh Yang Kerap Ditanya

* Anda berader di stesen bas dan rakan anda ternampak sambil bertanya: “Tunggu bas ke?” Anda harus menjawab: “Taklah aku tengah tunggu helikopter, lambat plak ari nie ye” * Anda hendak pergi ke bilik mandi untuk mandi dan rakan sebilik anda bertanya: “Ko nak mandi ke?” Jawab : “Taklah aku… Read more

Tahi…Shit…..

Pada suatu hari ali dan abu pergi memancing di sebatang sungai di pinggir kampung,sementara menuggu ikan menyambar umpan ali berkata “abu boleh tak sebutkan perkataan hujung yang aku sebut kan ini”, abu menjawab “boleh”. ali: aku pergi ke hutan abu: hutan ali: untuk mencari kayu api abu:api ali: tiba-tiba aku… Read more