Kakitangan Awam Dapat Bonus Hari Raya RM500

Seperti yang diumumkan semalam, kakitangan awam akan dapat bonus hari raya sebanyak RM500 pada 31hb Julai nanti. Manakala pesara kerajaan pula akan menerima bonus sebanyak RM250. Walaupun jumlah bonus yang diterima tidak seberapa, namun diharapkan rezeki yang diperolehi ni dapat digunakan untuk persiapan hari raya yang akan tiba. Selain itu,… Read more

Penulis Sambilan Blog Diperlukan

Adakah anda berminat untuk menjadi penulis blog esempoi secara sambilan? Mudah sahaja kerjanya, hanya perlu baca paper online seperti metro, kosmo, berita harian dan sebagainya. Selepas tu amik mana2 berita yang menarik dan taip secara ringkas post2 berkaitan. Tak perlu panjang2 atau copy n paste dari artikel asal tapi hanya… Read more

Keputusan Rasmi Pertandingan Komen Dan Menang Esempoi.com

Pertandingan telah pun tamat pada 31hb Julai yang lepas. Keputusannya adalah seperti berikut: Tempat pertama – Ainun Tempat kedua – Yiedpozi Tempat ketiga – Ramli Referer terbanyak – Luqman Hakim Bonus tempat keempat – Zik Jadi kepada semua pemenang, tahniah diucapkan dari pihak penganjur. Jangan lupa beri no akaun kepada… Read more

Kedudukan Terkini Pertandingan Komen Dan Menang

Just nak update sikit tentang kedudukan terkini pertandingan komen dan menang di blog esempoi.com. Pertandingan tinggal beberapa je lagi. Kedudukan sekarang memang sengit. Tempat pertama buat masa sekarang diungguli oleh Zik. Manakala Zik dikejar rapat oleh Ainun dengan ketinggalan hanya beberapa komen sahaja. Sengit juga tu. Manakala tempat ke tiga… Read more

Ebook Pakej Usahawan Blog

Salam semua, Untuk tidak membuang masa, saya nak bagitau sikit tentang satu ebook yang baru dikeluarkan oleh penulis ebook yang bernama Amirul Hafiz. Ebook ini adalah tentang cara2 untuk menghasilkan blog yang dapat menjana pendapatan berterusan kepada pemilik blog tersebut. Penulis ebook ini iaitu Amirul merupakan seorang blogger dan juga… Read more

Bonus: list NICHE amazon dan adsense

Satu lagi bonus diberikan bagi pembeli teknik amazon iaitu list niche amazon dan adsense. http://www.teknikamazon.com/update-teknik-amazon/bonus-list-niche-amazon-dan-adsense/ p/s: saye akan sediakan tutorial perletakkan adsense di blog wp selewat-lewatnye esok. admin teknikamazon.com Update Teknik Dominasi Amazon Putrajaya, w.p 49008 Malaysia If you no longer wish to receive communication from us: http://www.teknikamazon.com/?wlmunsub=2/7a4871b09e To update… Read more

Bonus: list NICHE amazon dan adsense

Satu lagi bonus diberikan bagi pembeli teknik amazon iaitu list niche amazon dan adsense. http://www.teknikamazon.com/update-teknik-amazon/bonus-list-niche-amazon-dan-adsense/ p/s: saye akan sediakan tutorial perletakkan adsense di blog wp selewat-lewatnye esok. admin teknikamazon.com Update Teknik Dominasi Amazon Putrajaya, w.p 49008 Malaysia If you no longer wish to receive communication from us: http://www.teknikamazon.com/?wlmunsub=2/7a4871b09e To update… Read more