9 Zebra Cross Terunik

Jom layan sembilan zebra cross yang paling unik di dunia! 1) Plug zebra cross – Kreatif betul diaorang ni boleh buat zebra cross camni. Wayar plug tu dijadikan double line. 2) Words zebra cross – Macam-macam tulisan ada. Sambil nak melintas, sambil tu baca. Agak-agak kena langgar dengan kereta, pasrah… Read more

13 Koleksi Bantal unik -Jom Tidur

Baru-baru ni aku asyik tidur je, heh…maklum la tengah berehat cuti semester. Ok, ape kate kalau kita tengok koleksi-koleksi bantal ni.

Re-boot!

Anda semua ada laptop? ada PC? Selalu tak ada masalah hang? Kalau guna software yang tak compatible, mungkin akan mengalami masalah hang.. atau pun anda ada buat perladangan dan penternakan virus secara besar – besaran dalam laptop dan PC, itu juga penggalak berlaku nya hang. Di bawah ni adalah cara… Read more

10 Cara Menakutkan Jiran Anda

1.) Kat halaman belakang, gali 2-3 batas berbentuk kubur kemudian letakkan papan dan kain putih. Bila jiran tegur nanti, kata “Takde apa-apa tu. Saya nak tanam sayur… .nak berkebun”, sambil menyiram air mawar keatas ‘kubur tipu’ tu… . lagi wangi lagi real… 2.) Bila jiran tengah menonton TV di ruang… Read more