Bilik Untuk Barbie Girl

Comel sungguh bilik kaler pink ni. Sesuai untuk budak-budak perempuan yang comel. Untuk budak-budak lelaki seeloknya jauhilah bilik tidur macam ni yer… huhu

Budak lelaki kaya jari

Budak cina berusia enam tahun, mempunyai 15 jari dan 16 jari kaki, empat jari pada satu tangan, dan tiga jari tangan bercantum.

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Komuniti yang tinggal di Kawasan Perkuburan

Hurm, kesiannye tengok diorang ni. Agaknya miskin sangat sampai kene duduk kat kat kawasan perkuburan…ish,ish. Hidup kat kubur, mati pun kat kubur…hurm

Berkawan dengan Cicak

Seorang budak di india ni suka sangat dengan cicak, sampai dia digelar The Indian ‘Lizard Boy’. Hurm, memang dia ni suka sangat dengan cicak ni sampaikan masuk dalam mulut pun dia tak kisah….euwww

Guna COKE pun boleh buat Bateri

Satu konsep model handphone yang menggunakan minuman ringan seperti COCA-COLA dicipta oleh seorang desinner ni. Uniknya, sambil pakai hp, korang boleh minum la kan. Konsep ni tak ubah macam botol air handphone yang budak darjah satu bawak tu..haha. Coke ni memang banyak carbohydrates (gula), jadi ia memang cukup untuk menghasilkan… Read more

Gambar Penyebuk yang Gedik

Korang pernah tak menyebuk masa orang lain ambil gambar?? Ala, tapi tu biase la kan. Tapi jom kita tengok bila haiwan menyebuk jugak nak ambil gambar.

Kucing Pun Takut Tengok Tikus ni

Sape tak suka hamster, angkat tangan?? Haa…kalau tak suka, korang mesti lagi tak suka dengan hamster besar gedabak ni. Siap boleh tunggang macam kuda (budak-budak je la, kalau korang yang tunggang….confirm dia patah tulang..hohoo) Hamster ni memang baka bersaiz besar. Korang cube la tanya kat pet shop kot-kot ade jual…. Read more

Budak 2 Tahun dirantai macam Anjing

Percaya atau tak, seorang budak yang baru sahaja berumur 2 tahun ni terpaksa dirantai oleh bapanya untuk tujuan keselamatan. Jangan salah sangka ye, Bapa budak ni bukan sengaja nak buat macam ni kat anak lelakinya…tapi terpaksa.