Lelaki Kacak

Apa yang korang rasa apabila mendengar perkataan lelaki kacak? Tentu anda akan terpikir tentang lelaki yang kacak bukan. Sebagai contoh seperti Aaron Aziz ke, takpun David Beckham ke dan ramai lagi. Tetapi macam mana pula mereka yang tak kacak, adakah mereka boleh jadi lelaki kacak? Sememangnya boleh sepatutnya, sebab lelaki… Read more

Tips Menjalinkan Hubungan Akrab

Best friends !! kawan baik,,seseorang yang sangat korang perlukan dalam kehidupan seharian korang. Best friend korang nie lah yang bersama kita tatkala susah dan senang, tapi kadang-kadang korang pon tak tau macamane utk menjaga hati diorang kan.?? Kat sini ada bagi tips macam mane utk menjalinkan hubungan yang akrab dan… Read more