Bujang Taniku masuk perangkap

Seekor buaya yang digelar ‘Bujang Taniku’ akhirnya berjaya ditangkap setelah hampir 2 minggu diburu. Buaya itu dipercayai telah membaham seorang lelaki Indonesia pada bulan lepas. Buaya jantan sepanjang 4.66 meter ditangkap pada jam 8 pagi setelah umpan ayam yang dipasang semalam oleh Perbadanan Perhutanan Sarawak (SFC) di anak sungai Ladang… Read more

Hati-Hati Cari Pasangan di Myjodoh.net, Ada Kasanova Licik

Dilaporkan ada seorang kasanova licik dari Kuala Berang, Terengganu telah memperdaya beberapa wanita di Myjodoh.net . Lelaki kasanova itu dikenali dengan nama Marzuki berumur 37 tahun,berkulit sawo matang.Dia dikatakan menyamar sebagai jurutera dan mendakwa mempunyai talian saudara dengan salah seorang Exco kerajaan negeri Terengganu. Ciri-ciri wanita yang diperdayanya ialah berbadan besar,… Read more

“kami tidak bawa balik perempuan”-lihat CCTV

Pada Selasa lalu,dua pemain terengganu Ismail Faruqi Asha’ri(pemain tengah) dan Muslim Ahmad(pertahanan) yang didakwa membawa masuk perempuan ke bilik hotel penginapan mereka di Alor Setar pada awal pagi hari perlawanan Kumpulan B Piala Malaysia menentang Kedah. Menurut Ismail Faruqi, 25 “Berita itu menggambarkan kami tidak bermoral sedangkan kami tidak bersalah… Read more

Pondan Belasah Samseng

Kes ini berlaku di Swansea, England. Dua lelaki berpakaian wanita yang membelasah sehingga lembik dua samseng yang menyerang mereka tidak disangkal lagi memiliki tubuh yang sasa,lapor sebuah akhbar. Walaupun berpakaian wanita dan bermekap, Daniel Lurwell dan James Lilley bukan pondan seperti sangkaan dua samseng itu, Dean Gardener dan Jason Fender,… Read more

Tip Untuk Lelaki: Sejauh manakah kesuburan anda.

Tip Untuk Lelaki: Sejauh manakah kesuburan anda. Impian semua lelaki adalah untuk menjadi sempurna, gagah, kacak dan tampan. Mereka akan membuat apa sahaja untuk mencapai matlamat utama mereka. Kalau boleh sampaikan Lisa Surihani pun akan tergoda jika melihat mereka. Cuba tanya mana-mana lelaki yang normal, untuk kelihatan macho mereka sanggup… Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more

12 Alasan lelaki tamatkan Zaman Bujang

Antara 12 alasan golongan lelaki bersedia mengakhiri zaman bujang: Pelengkap hidup Lelaki merasakan bahawa setiap fasa hidup yang mereka tempuhi sudah menghampiri ke tahap yang sempurna. Mempunyai pekerjaan yang tetap, kewangan yang mencukupi dan memiliki pasangan yang serasi, membuatkan mereka memikirkan masa depan yang lebih bahagia dengan sebuah ikatan perkahwinan…. Read more