Ebook PERCUMA – 15 Strategi JIMAT

Salam semua, Apa khabar kepada para pengunjung blog esempoi semua, harap sihat selalu. Di kesempatan ini, saya nak bagi review tentang satu produk ebook yang tak dikeluarkan oleh kasimo. siapa kasimo ni? dia adalah seorang IM dan juga blogger. Dan berbalik kepada ebook yang saya cakap tadi, tajuk ebook tersebut… Read more

Rumah $45M milik Tiger Woods

Siapa tak kenal pemain golf terkenal diseluruh dunia ni kan? Rumah mewah bernilai $45M ni sesuailah untuk dia, ada tanah lapang boleh main golf. Source: Lilomag Kawasan ini merangkumi empat buah rumah, iaitu rumah utama, dua rumah untuk tetamu (Jom kita jadi tetamu Tiger Woods! Hehe) dan sebuah rumah pantai…. Read more

Koleksi Pembuka Botol yang Sempoi

pembuka botol sangat penting dan berguna dalam kehidupan seharian, tanpa pembuka botol agak susah untuk menikmati minuman yang terkandung dalam botol berkenaan. Takkan la nak ketuk-ketuk botol tu sampai terbukak. Berikut adalah koleksi beberapa pembuka botol yang unik dan memang sempoi.