Ebook Percuma – Panduan Untuk Newbie

Anda nak pendapatan dari internet? Mari baca satu ebook (bukan buku yer tapi electronic book dalam pdf) yang menerangkan secara ringkas tentang cari duit internet ni. Ebook tersebut adalah Panduan Untuk Newbie Dari Newbie. Untuk yang newbie atau tak tau apa2 tentang duit internet sesuai baca. Untuk dapatkan ebook tersebut… Read more

Fakta Maya 1 – Kena Tahu Ni

Organisma hidup yang terdapat pada kulit seorang manusia lebih banyak dari jumlah manusia yang terdapat di muka bumi ini. Otot-otot yang terdapat pada badan manusia membentuk separuh daripada berat badan. Lemak dalam badan manusia cukup untuk menghasilkan 7 buku sabun mandi. Zirafah tidak batuk. Meskipun mempunyai bonggolan, tulang belakang seekor… Read more

Harta Karun Dalam Perut Ikan Pari

Waaa….terkejut tengok gambar ni, macam-macam ada. Tak sangka pulak dalam perut ikan pari korang boleh jumpa harta karun….hebat tak??

Kuasa luar biasa Daripada buku

Betul la, orang kate buku ni memang paling berkuasa.,…haha. Tak percaya tengok gambar-gambar ni. Hasil sentuhan dari graphic designer Mladen Penev,  yang bertajuk “The Power of Books”