Jom buat duit dengan NIche

Ebook ni shifa beli bulan lepas dengan harga RM40, serius sangat berbaloi dan berkesan. Sesuai newbie, beginner mahupun expert. Kenapa Sangat berbaloi? ebook ni menerangkan secara detail bagaimana hendak mendapatkan traffic yang berkesan untuk blog korang melalui teknik seo dengan mana-mana keyword yang korang pilih, tak kira lah niche tu… Read more

Cara Membuat Telur Masin.

Salam kepada semua. Kali ini, ada sedikit panduan untuk membuat duit dengan telur masin. Puasa dah nak dekat, lepas tu raya pulak..jadi dah tentu kena guna duit secara berlebihan kan? nak beli macam-macam la katakan. Jadi sedikit panduan untuk memulakan bisnes telur masin di pasar-pasar atau bazaar ramadhan di tempat… Read more