Cara Kongsi Atau Share Kredit Celcom

Sekadar nak berkongsi, kat bawah ni ada ditunjukkan cara-cara nak share kredit celcom kepada orang lain: To transfer RM1 type RM1 and send to 10131234567 – yang 1234567 tu tukar kepada no celcom yang kita nak kongsi kredit Kalau nak request dari orang lain, caranya macam ni plak: To request for… Read more

Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 1

Hari ni saya nak kongsi sikit tentang cara-cara untuk tingkatkan ranking alexa. Tapi kenapa nak kena naikkan ranking alexa ni? banyak sebab sebenarnya, terpulang pada masing2 untuk menentukan sebabnya. Ada yang nakkan ranking tinggi sebab nak promote blog, ada yang nak ranking tinggi sebab kepuasan, ada yang nak jadi top… Read more

Ebook Panduan Aplikasi Facebook

Salam semua, Di sini saya nak cerita sikit tentang satu panduan berkenaan aplikasi facebook. Panduan ini adalah berkenaan cara-cara membina aplikasi facebook dari awal dan sehingga mendapat duit daripadanya. Tetapi apa itu aplikasi facebook? Kalau saya sebut farmville mesti anda tahu bukan? Sebenarnya ada banyak jenis lagi aplikasi yang mudah2… Read more

6 Doa Mengelak Kena Sihir

Dibawah ini dinyatakan cara-cara atau amalan yang boleh dilakukan untuk memagar diri anda dari perbuatan jahat tukang sihir atau pengamal ilmu hitam. Sihir mungkin tidak mengenal siapa anda. Ia boleh menyerang anda.. ketahuilah cara memagari diri anda dari sihir dan gangguan syaitan. 1. Makan Tamar ‘Ajwah dan Tamar Madinah Amalkan… Read more

Cara Kreatif Untuk Membunuh Diri (bagi yang berminat)

Berikut adalah cara-cara paling kreatif untuk anda membunuh diri sendiri tanpa menyusahkan orang lain..(kepada anda yang berminat sahaja)..hikhik… awas: :marah:  tidak sesuai bagi remaja berumur 18 tahun ke bawah.. kalau anda tak berminat nak bunuh diri..jangan tiru aksi berbahaya ini.. :ding:

10 Tips Cinta Pikat Lelaki

:teruja: Tips ini khas untuk perempuan cara-cara bagaimana untuk pikat lelaki. Tetapi ianya tips untuk yang belum berpasangan. Yang sudah berpasangan tu, janganlah cuba memikat orang lain kerana akan hancur leburlah hati pasangan anda itu andai dia tahu anda membuat dirinya sedemikian. Ok? Semoga berjaya! Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap… Read more