[Gambar] Kamera AES disembur cat merah

Dilaporkan 2 buah Kamera AES telah disembur cat merah di Selangor awal pagi tadi. Perkara ini dipercayai kerana protes orang ramai terhadap kamera ini kerana ia membebankan rakyat. “AES di lokasi tersebut didapati tidak berfungsi dan apabila diperiksa ada kesan cat merah pada sensor kamera itu, kontraktor berkenaan segera melaporkan… Read more

Buat t-shirt Sendiri Dengan Semburan Cat

Pada masa depan dijangkakan semua baju dah tak berjahit..hoho, abis la semua tukang jahit. Seorang saintis ni berjaya mencipta fabrik yang hanya menggunakan acuan dari semburan sejenis cecair. Menarik-menarik jugak, ketat jugak baju tu, kalau perut boncit…confirm nampak..hahha p/s: teringat satu babak dalam Wall-e yang manusia boleh tukar baju dalam… Read more

Gajah nak jadi Panda

Zaman sekarang ni gajah pun nak jadi panda..haha. Sebenarnya gimik je. Gajah-gajah ni di cat untuk tujuan pertunjukkan di Bangkok. Lagi pun gajah ni macam tak kisah je diorang jadi panda, comel la kot.