Keputusan Anugerah Industri Muzik (AIM) 2011

Assalamulaikum wbt dan salam sejahtera.. Anugerah Industri Muzik (AIM) 2011 ini sedang bersiaran lansung di Astro Ria Siaran 104. Pelbagai anugerah yang dicalonkan pada malam ini. Rancangan tajaan Celcom ini … Read More

Iklan jom makan Pizza

Koleksi iklan jom makan pizza paling kreatif. yumm..yumm, jom makan pizza. Firs time aku makan pizza cam tak berbaloi lak, sebab bayar mahal-mahal tapi makan sikit je. Tapi sekarang dah … Read More

Celcom Jahat…haha

Video-video ni membuktikan betapa jahatnye celcom….Korang tak caye??? Tengok video ni… VIDEO celcom 1 VIDEO celcom 2 VIDEO celcom 3 haha…Ape-ape pun aku sayang sangat kat celcom broadband aku, walaupun … Read More

Topup Free dalam masa 24 jam

Hari ni aku nak bagi topup RM10 kat mane-mane pembaca sempoi yang bagi komen kat sini dalam masa 24 jam. Kebetulan roommate aku ni agen topup jadi takde masalah la nak bagi. (untuk maxis dengan celcom je)

Tak boleh Update- Celcom Broadband buat Hal

Sori semua, nampaknya dah hampir 3 hari takde post baru. Aku bukan sengaja, internet aku terlampau slow sampai aku nak masuk kat blog sendiri pun problem. :jahat:

Celcom ade broplem bile aku nak upload gambar @ download gambar…

Hoho..jangan suruh aku pegi Cc, sebab aku tak suke pegi sane.