Cara Kongsi Atau Share Kredit Celcom

Sekadar nak berkongsi, kat bawah ni ada ditunjukkan cara-cara nak share kredit celcom kepada orang lain: To transfer RM1 type RM1 and send to 10131234567 – yang 1234567 tu tukar kepada no celcom yang kita nak kongsi kredit Kalau nak request dari orang lain, caranya macam ni plak: To request for… Read more

Keputusan Anugerah Industri Muzik (AIM) 2011

Assalamulaikum wbt dan salam sejahtera.. Anugerah Industri Muzik (AIM) 2011 ini sedang bersiaran lansung di Astro Ria Siaran 104. Pelbagai anugerah yang dicalonkan pada malam ini. Rancangan tajaan Celcom ini mendapat sambutan hangat daripada semua artis, penyokong, peminat dan penerbit. Keputusan anugerah ini adalah seperti dibawah:   Artis Baru Terbaik… Read more

Pakej Broadband Celcom Terbaru – Instanet

Celcom telah melancarkan pakej prepaid broadband terbaru yang dinamakan Instanet. Broadband atau Jalur Lebar Instanet ini menawarkan akses internet kepada pelanggan yang tidak mempunyai modem USB yang berharga RM30 sebulan. Mmanakala pelanggan dengan modem sedia ada dapat menikmati akses internet dengan serta-merta iaitu Instanet Prepaid Pack, juga dengan harga RM30… Read more

Iklan jom makan Pizza

Koleksi iklan jom makan pizza paling kreatif. yumm..yumm, jom makan pizza. Firs time aku makan pizza cam tak berbaloi lak, sebab bayar mahal-mahal tapi makan sikit je. Tapi sekarang dah tak kisah dah, pizza ni kira favourite aku dah sekarang. Kali terakhir aku makan pizza minggu lepas kot time aku… Read more

Celcom Jahat…haha

Video-video ni membuktikan betapa jahatnye celcom….Korang tak caye??? Tengok video ni… VIDEO celcom 1 VIDEO celcom 2 VIDEO celcom 3 haha…Ape-ape pun aku sayang sangat kat celcom broadband aku, walaupun kadang-kadang aku tak puas hati dengan servis dier,tapi kalau takde celcom broadband…takde la blog ni…hoho Gambar dari: perisik-rakyat.com

Topup Free dalam masa 24 jam

Hari ni aku nak bagi topup RM10 kat mane-mane pembaca sempoi yang bagi komen kat sini dalam masa 24 jam. Kebetulan roommate aku ni agen topup jadi takde masalah la nak bagi. (untuk maxis dengan celcom je)

Tak boleh Update- Celcom Broadband buat Hal

Sori semua, nampaknya dah hampir 3 hari takde post baru. Aku bukan sengaja, internet aku terlampau slow sampai aku nak masuk kat blog sendiri pun problem. :jahat:

Celcom ade broplem bile aku nak upload gambar @ download gambar…

Hoho..jangan suruh aku pegi Cc, sebab aku tak suke pegi sane.

Menyepi kat UiTM Perak

Adoi, sedih pulak rasa bila tak boleh online 2-3 hari ni, entah kenape line celcom 3G kat UiTM perak ni tak berape betul…..ahhh…sampai bile nak macam ni..huhuhu :merana: dah la Kat kolej tak boleh dapat wireless, Dulu memang tak sabar nak balik UiTM, sekarang aku rase macam nak balik plak…. Read more