Suami mangsa bunuh direman

Semalam kita digemparkan dengan berita kematian seorang isteri, Nor Fatimah Anis Md. Radzi, 17 yang maut dipercayai berpunca dari perasaan cemburu. Difahamkan mangsa maut akibat dipukul dengan 2 batang buluh. Suami mangsa berusia 26 tahun dan dua lagi suspek yang berusia 23 dan 26 tahun direman selama seminggu  iaitu sehingga… Read more

Isteri Dibunuh,Suami Ditahan

Pertengkaran sepasang suami isteri yang disyaki berpunca daripada perasaan cemburu berakhir dengan tragedi apabila wanita yang baru berkahwin enam bulan lalu ditemui mati di rumah mertuanya di Kampung Alor Gelegah semalam.Kejadian pukul 2 pagi itu menyebabkan Nor Fatimah Anis Md.Radzi mati dengan kesan kecederaan di kedua-dua belah kaki dan tangan… Read more

PISCES : YANG SENSITIF

PISCES : YANG SENSITIF Ciri Positif Orang yang lahir pada tarikh antara 19 Febuari hingga 20 Mac dikatakan bernaung di bawah zodiak Pisces, yang berlambang ikan. Anda mengutamakan cinta sejagat, bersifat manja, sentiasa mencari ilham, memperlihatkan kepercayaan, ada persefahaman, berjiwa puitis, gemarkan muzik, beragama, bersifat setia, mampu melayan diri, mengutamakan… Read more

Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop

Setiap insan yang dilahirkan pasti mempunyai perasaan cemburu. Tidak kira semasa zaman kanak-kanak, remaja mahupun di kala usia mencecah batas dewasa, perasaan cemburu tetap wujud dalam sanubari manusia. Bagi pasangan yang bercinta, cemburu sentiasa mewarnai hubungan kasih yang disemai bersama. Cemburu sering dikaitkan dengan kaum Hawa. Percaya atau tidak, lelaki… Read more

12 Alasan lelaki tamatkan Zaman Bujang

Antara 12 alasan golongan lelaki bersedia mengakhiri zaman bujang: Pelengkap hidup Lelaki merasakan bahawa setiap fasa hidup yang mereka tempuhi sudah menghampiri ke tahap yang sempurna. Mempunyai pekerjaan yang tetap, kewangan yang mencukupi dan memiliki pasangan yang serasi, membuatkan mereka memikirkan masa depan yang lebih bahagia dengan sebuah ikatan perkahwinan…. Read more

Rahsia Disebalik kelahiran dan Pasangan Ideal

Kalau anda dilahirkan pada 1hb, 10hb, 19hb, 28hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no. no.1 Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah… Read more

Perbezaan Sifat Lelaki dan Perempuan

Adakah perbezaan ini ada persamaan didalam diri anda atau mungkin juga ada persamaan daripada penilaian anda terhadap pasangan anda?. (L) bermaksud lelaki. (P) bermaksud perempuan. Jom kita nilai diri dan pasangan kita.

Rahsia Diri -Siri Capricorn

Ciri Positif Orang yang lahir pada tarikh antara 21 Disember hingga 19 Januari dikatakan bernaung di bawah zodiak Capricorn, yang berlambang kambing. Anda mengutamakan kejayaan, status, kedudukan, reputasi, kesetiaan, penumpuan, di samping berkebolehan menyelesaikan masalah, bertanggungjawab, memperlihatkan kebijaksanaan, dan keseriusan belajar melalui pengalaman. Ciri Negatif Walau bagaimanapun, ada kalanya anda… Read more

20 Perkara Perempuan Tidak Suka

1. MENINGGIKAN SUARA Tahulah mereka dikurniakan suara yang ‘macho’ tapi kalau nak meninggikan suara sekadar menunjukkan ego, tak eloklah. Ini antara kelemahan lelaki kerana mereka mudah meninggikan suara walaupun pasangannya tidak bersalah. 2. MENGONGKONG Itu tak boleh, ini tak boleh, sikit-sikit nak kontrol. Segala gerak-gerikekasih dikawal, sampaikan nak berpakaian pun… Read more

Rahsia Diri Mengikut Bulan Dan Kelahiran

Kajian ni dibuat oleh Yang Berbahagia Dato’ Dr. Fadzilah Kamsah.Sape tak kenal kan? Artikel ni boleh dikatakan 80% tepat dengan diri aku… Cube tengok bulan kelahiran korang pulak