Restoran atas pokok

Satu lagi design restoran kat atas pokok yang di inspirasikan dari kepompong rama-rama dan juga berdasarkan impian zaman kanak-kanak, cerita dongeng dan imiginasi. Restoran ni cuma ada 18 tempat duduk dengan lebar 10 meter dan setinggi 12 meter.

Cerita Dongeng TopUp FREEE

Hehe..aku dengan banggenye bagi topUp RM10 ni FREE-FREE kat korang Ni la 2 orang Member Sempoi yang dapat TopUp tu MuLan & Rockers (nanti aku contact korang). Aku pilih secara rawak je kat MyblogLog. Lepas ni aku cadang nak bagi digi happy starter pack, tshirt, takpun ape-ape yang best laa…Tapi… Read more