Tanpa seurat benang….18SX (shhy! look around b4 open)

Ishh…aku pun segan nak buat post ni, tapi atas permintaan ramai aku buat la jugak post ni…Lady leaya la yang start dulu ni… dier hantar email ni kat aku. Salah kan dier jangan salahkan aku kerana buat post lucah ni..haha

Panas

18sx Bagi yang berumur 18tahun ke bawah, dilarang sama sekali menyaksikan adengan panas ini..Bagi yang memakai pakaian sekolah, mahupun pakaian sukan juga dilarang keras menyaksikan entry ini.. Segala tindak tanduk anda adalah di bawah pengaruh minda anda.. Ingatlah orang tersayang sebelum melangkah ke entry kali ini..Bagi yang telah cukup umur… Read more