Restoran Pelik di Seluruh Dunia

Terdapat pelbagai bentuk restoran pelik seluruh dunia… Antaranya… 1) Restoran terapung di udara – Ianya terletak di Brussel Belgium. Restoran ini tergantung diudara dan membolehkan anda makan di meja yang terapung di udara.

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha. Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik…. Read more

Harta Karun Dalam Perut Ikan Pari

Waaa….terkejut tengok gambar ni, macam-macam ada. Tak sangka pulak dalam perut ikan pari korang boleh jumpa harta karun….hebat tak??

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more

Dia Digelar “Elephant Man”

Dia digelar “Elephant Man” kerana tumor di mukanya. Lelaki ni berumur 31 tahun dan mendapat tumor dimukanya sejak lahir. Kesannya bukan sahaja dari segi fizikal malah membawa kesan dari segi mental dan emosi dirinya. Dia terpaksa membawa tumor ni kemana-mana dan mengalami kesukaran untuk berjalan. Tetapi baru-baru ini, dia mengambil… Read more

Manusia Jadi Cair Bila Suhu Dunia Meningkat?

Orang cair ni merupakan simbolik kepada isu pemanasan global yang menyebabkan ais kat kutub utara jadi cair. Untuk menarik perhatian orang ramai mengambil risalah mengenai isu tersebut, seorang pemuda dari Red Cross Argentina mencairkan dirinya kat tepi pejalan kaki ni.