Benar Walaupun Pelik

Jom tengok koleksi gambar yang diambil ketika berlakunya sesuatu. Nampak seperti pelik tapi ianya sememangnya benar-benar belaku. Momen yang berjaya dirakam di waktu yang tepat.

Harta Karun Dalam Perut Ikan Pari

Waaa….terkejut tengok gambar ni, macam-macam ada. Tak sangka pulak dalam perut ikan pari korang boleh jumpa harta karun….hebat tak??

Pelik Tapi Benar

Jom tengok koleksi gambar pelik tapi betul-betul berlaku..Hurm…macam-macam la kat dunia ni =)

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more

Dia Digelar “Elephant Man”

Dia digelar “Elephant Man” kerana tumor di mukanya. Lelaki ni berumur 31 tahun dan mendapat tumor dimukanya sejak lahir. Kesannya bukan sahaja dari segi fizikal malah membawa kesan dari segi mental dan emosi dirinya. Dia terpaksa membawa tumor ni kemana-mana dan mengalami kesukaran untuk berjalan. Tetapi baru-baru ini, dia mengambil… Read more

1Malaysia ku yang pelik

Koleksi gambar-gambar 1malaysia ni aku dapat pagi tadi kat email… haha. tak sangka negara aku ni pelik-pelik jugak ek perangai

Manusia Jadi Cair Bila Suhu Dunia Meningkat?

Orang cair ni merupakan simbolik kepada isu pemanasan global yang menyebabkan ais kat kutub utara jadi cair. Untuk menarik perhatian orang ramai mengambil risalah mengenai isu tersebut, seorang pemuda dari Red Cross Argentina mencairkan dirinya kat tepi pejalan kaki ni.