Daging kering kuda laut, buaya dirampas

Pihak berkuasa kastam Hong Kong telah merampas sejumlah besar daging kering haiwan yang semakin pupus, kuda laut dan daging buaya. Kesemua barang seludup itu ditemui dalam satu kontena yang ditanda ‘tanduk rusa,’. Didalam kontena tersebut terdapat makanan eksotik yang tersembunyi seperti 579 kilo daging kering buaya dan 311 kilogram kuda… Read more

Berkawan dengan Cicak

Seorang budak di india ni suka sangat dengan cicak, sampai dia digelar The Indian ‘Lizard Boy’. Hurm, memang dia ni suka sangat dengan cicak ni sampaikan masuk dalam mulut pun dia tak kisah….euwww

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol