Berstail Santai Gaya Kate Middleton

Hmmm..Kate Middleton,, isteri kesayangan Putera William ternyata bijak menggayakan pakaiannya dalam apa jua upacara, tidak kira ketika menghadiri makan malam diraja, mahupun ketika hanya bersantai di shopping mall. Of course la..kalau nak jadi isteri putera raja mestilah kena pandai bersolek, bergaya..kan kan?? Takkan la seorang puteri nak berpakaian selekeh gedebeh… Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more