Kuntilanak Oh Kuntilanak..

Maka tersebutlah kisah 3 ekor pontianak yang masing-masing nak tunjuk teror satu sama lain. Lalu diorang pun mengadakan sebuah pertandingan nak tunjuk sapa paling power. Pontianak yang paling muda diberi kesempatan untuk memulakan pertandingan. Lalu dia pun terbang secepat kilat, tak sampai 2minit dah balik. Mukanya penuh dengan lumuran darah,sangat gerun dan menyeramkan. Terus dia… Read more

Bas Persiaran Brunei Kemalangan Di Malaysia

KOTA KINABALU: Punca sebenar kemalangan sebuah bas persiaran dari Brunei di Kilometer 8.9 Jalan Tamparuli-Ranau yang mengorbankan tujuh nyawa baru-baru ini dijangka akan diketahui dalam masa satu minggu lagi. Ketua Polis Daerah Tuaran, Deputi Superitendan Zaharuddin Rasip berkata pihak Puspakom kini sedang giat menjalankan pemeriksaan terhadap bas berkenaan untuk mencari… Read more

Berebut Nak Menjadi Gila.!

Pada 1896, dua lelaki Itali yang menggelarkan diri mereka sebagai Wildness Perversion dan Without Name telah menubuhkan satu kumpulan yang dikenali sebagai Mortuari Drape. Turut menganggotai kumpulan tersebut ialah Witch dan The Alchemist. Bagaimanapun, album pertama mereka gagal mencuri perhatian pengikut black metal yang lain yang kesemuanya berajakan kumpulan-kumpulan dari… Read more

Rakan Serumah Adrian Trauma Belajar Di Indonesia

Trauma menyaksikan kejadian pembunuhan Adrian Jay Pereira, dua gadis rakan serumah pelajar Malaysia itu mungkin tidak akan menyambung pelajaran mereka di Indonesia. Kedua-dua pelajar itu yang berumur 21 dan 22 tahun, yang juga menuntut di universiti yang sama dengan Adrian, di Universiti Brawijaya, Malang, Jawa Timur, juga dinasihatkan keluarga masing-masing agar tidak meneruskan pengajian di universiti itu…. Read more

Racun Kala Jengking Bark Scorpion Mampu Mencegah Kegagalan Fungsi Jantung

Kala jengking memang dikenali sebagai haiwan yang sangat berbisa dan mampu membunuh..tapi pernahkah anda mendengar kisah bisa kala jengking yang mampu mengubati penyakit? Hmm..luar biasa atetapi itilah hakikat kemampuan kala jengking jenis Bark Scorpion atau nama Melayu nya adalah Kala Jengking Kulit Kayu ini. Kala jengking jenis ini telah dikaji… Read more

20 Bukti Keagungan Ciptaan Allah Pada Manusia

1. Jika semua saluran urat darah dalam tubuh manusia dicantumkan ia boleh meliputi Jalan Raya sepanjang 96,000. Kilometer. 2. Saraf ditubuh badan manusia dapat menghantar impuls kira-kira 90 Meter sesaat. 3. Jika usus kecil manusia dibelah dan dicantum-cantumkan, ia boleh memenuhi kawasan seluas 9.2 Meter persegi. 4. Manusia akan hilang… Read more

Angelina anak halal ke haram??

:teruja: Korang ada tonton Melodi siaran Ahad lepas tak..?? Ala gosip tentang Si Angelina anak siapa tu lah..?? Nak tau, gadis tersebut adalah anak Watie Elite. Memang sah gadis remaja yang keluar di Melodi itu anak kepada Watie, tetapi dia bukan lahir secara haram. Gadis itu adalah anak halal Watie… Read more

Design Berdarah dalam Rumah

Koleksi design berdalah kat dalam rumah ni  mesti mengejutkan tetamu-tetamu korang yang datang rumah. Gerenti diorang ingat ko psyco + gila…haha.. Seram tul. Watchmen Bloody Doomsday Clock Blood Puddle Pillows Bantal ni sebenarnya mengingatkan korang supaya mengucap sebelum tidur, ingat la korang pun boleh mati semasa tidur [link] Bloody Lamp… Read more

1001 Kebaikan Pisang

Zat yang terkandung dalam sebiji buah pisang ternyata sangat banyak. Pisang yang benar-benar masak lebih mudah dicerna dan gula buahnya telah berubah menjadi glukos semula jadi dan proses penyerapan serta peredarannya didalam darah juga menjadi lebih cepat. Antara khasiat pisang yang lain. 1. Sebagai sumber tenaga Pisang dapat dicerna dengan… Read more