Video Maharaja Lawak Minggu Ke 10

Aku minggu ni balik kampung seminggu lebih, jadi tak sempat nak tengok maharaja lawak minggu ke 10. Pastu, kat kampung plak tak langgan pakej astro warna, so memang tak dapat nak tengok minggu ke 10 punya aksi. Ni 1st time tak tengok masa ditayangkan. So, ada sesiapa pembaca esempoi kat… Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more