Beckham vs Ronaldo

Bintang bola sepak dunia,David Beckham dan Cristiano Ronaldo sememangnya mempunyai minat yang sama iaitu mempunyai koleksi kereta mewah,dan baru-baru ini mereka dikatakan mahu membeli kereta Aston Martin DBS yang digunakan aktor Daniel Craig di dalam filem James Bond “Quantum Of Solace”. Kereta tersebut adalah sebahagian daripada barang yang akan dilelong… Read more

Lelaki Kacak

Apa yang korang rasa apabila mendengar perkataan lelaki kacak? Tentu anda akan terpikir tentang lelaki yang kacak bukan. Sebagai contoh seperti Aaron Aziz ke, takpun David Beckham ke dan ramai lagi. Tetapi macam mana pula mereka yang tak kacak, adakah mereka boleh jadi lelaki kacak? Sememangnya boleh sepatutnya, sebab lelaki… Read more

David Beckham Dah Tua Pun Ramai Orang Nak

Dikhabarkan David Beckham akan menyertai kelab bolasepak PSG atau Paris Saint Germain pada tahun hadapan. Ini akan dilakukan apabila kontraknya bersama LA Galaxy berakhir nanti. Nampaknya, Beckham ni masih diminati dan diingini oleh pasukan2 kelab bolasepak. Mungkin kerana skillnya yang masih ada dan boleh digunakan atau kerana kelebihan pemasaran yang… Read more

Papan Iklan di Indonesia

Kempen pilihan raya di indonesia korang tak percaya, jom tengok gambar-gambar ni: Kalau di Malaysia “cucilah tangan dengan bersih” tapi diorang “Makan dan minum menggunakan tangan kanan”… hurm, diorang selalu guna tangan kiri kah? Ni plak poster pilihan raya diorang: gambar seorang calon kat bawah ni dikaburkan, sebab telah meninggal… Read more