5 Gaya Rambut Yang Membuat Wajah Tampak Kurus

Kepada golongan wanita yang inginkan wajah yang kelihatan kurus dengan gaya potongan rambut moden,di sini terdapat 5 jenis potongan rambut yang tepat.Dengan ini,wajah yang kelihatan tembam juga dapat disembunyikan. 1.Layer Potongan rambut secara layer akan memberi efek tirus pada wajah dan membuatkan rambut kelihatan penuh.Layer juga memiliki potongan-potongan yang mampu… Read more

Robot Menari? Gempak Nih..!!

      Pernah tak korang dengan tentang robot perempuan yang boleh menari? Hmmmm..tentu tak pernah kan? Kalau korang nak tahu, sebelum nie ada robot yang pernah dicipta dengan kebolehan menari. Robot ini dikenali dengan nama robot HRP-4C tetapi, kekurangan robot ini adalah, ia hanya boleh menggerakkan bahagian atas tubuhnya sahaja,… Read more

Cinta Mat RoCk !

ha..!! Kengkorang..!! Nie lah surat cinta mat rock kepada aweknya yg tercinta..huuuuu….macamana pon si mat rock nie nak berjiwa jiwang pada kekasihnya, tetap tak bleh..tak menjadi..dek kerana jiwa nya yang mat rock kebabomm tu..!! layan habis beb..!! Salam Amacam awekku?? Lu orait ka? Wa harap lu ok2 je. Awek gua,… Read more

Jom Kita Senyum Sempoi Dulu..Hihihhh…

Pekak sangat ke abang kuda nie sampai si anjing terpaksa jerit dalam lubang dubur..?? Hahaha.. Oi dek..kecik-kecik jadi gengster ek..?? Ouchhh..silap tendang daa.. Obesiti..tu lah..banyak sangat makan kfc.. hawaii punya dress untuk anjing-anjing..camane..??glamor kan? nek..patah kaki tu kang.. hohoho…  :terkejut:

OPS Sikap: PuLaNgKaN.,!!

Pada suatu mlm Jumaat….Seorang budak bernama Mamat tengah membonceng motosikal untuk pergi ke rumah kawannya di seberang desa.. Tengah-tengah si Mamat nie doookkkk syokkkkkkk siottt bawa motor….Tiba-tiba dia terasa seram sejuk semacam….bulu romanya meremang habisss…Perasaan yg seram timbul dalam hati Mamat…siap dgn bulu ketiaknya yang panjang boleh jadi terpacak.. Jadi… Read more