Baju daripada Daun

Design ni memang sesuai sangat bagi sape-sape yang kedekut giler nak beli kain— berjimat cermat la katakan. Bila tengok fesyen-fesyen ni teringat plak kat design pakaian orang zaman dulu-dulu sebelum fabrik tercipta. Agaknye macam mane la diorang pakai bila daun tu jadi kering…haha style pakai buang

Korang cedera parah bila pakai baju ni

Kebanyakkan baju ‘wetsuits’ designnya mestilah ada kegunaan ,untuk perlindungan, ada style dan simple…tapi baju ni memang smart la…Dari jauh kita boleh cakap “nape dengan mamat tu??…cedera parah kene gigit jerung ke??” heh…agak tertipu.. Design baju ni ade beberapa jenis pattern, dan dibuat dengan fabric dan ink yang dikhaskan. P/s:aku lagi… Read more