Kereta atau Motosikal??

François Knorreck  amil masa 10 tahun untuk menyiapkan bende ni dengan kos sebanyak 15,000 euros. Ciri-ciri kereta/motosikal ni dilengkapi dengan enjin 1000cc, gabungan style  Volkswagen Golf GTI , Audi 80 dan Citroen Xantia model- Bagi aku dah macam ferRari dah ….hehe… so, suke hati korang la nak anggap ni kereta… Read more

Kereta Konsep Tembikai

Pemilik kereta ni macam suka giler kat tembikai, sampaikan kereta dier pun nak nampak macam tembikai