Awal dan Akhir Perkahwinan

Awal Perkahwinan Isteri : “Jom kita pergi shopping” Suami : “Jom..dari duduk rumah, bosan plak..” Pertengahan Perkahwinan Isteri : “Jom kita pergi shopping” Suami : “Abang penat laaa..Ayang pergi sendiri laaa..naik lrt ke..drive ke..teksi ke..” Penghujung perkahwinan Isteri : “Jom kita pergi shopping” Suami : “apa shopping moping..?..aku kompang kang….” *** Awal Perkahwinan Isteri : “Hari ini… Read more

Teksi Touch Skrin Mewah Tanpa Pemandu

Perjalanan di dalam teksi adalah agak membosankan sekiranya anda tidak berbual2 dengan pemandunya.  Tapi bila direnungkan dari segi lain, kita pasti rasa terganggu dengan adanya pemandu yang berniat jahat terhadap penumpangnya..apalagi jika mangsa adalah seorang perempuan mahupun orang tua yang mudah menjadi mangsa rompakan dan mangsa rogol. Tapi ini tidak… Read more

Kerusi-kerusi Rekabentuk Moden Dan Pelik

Biasanya kerusi ni rekabentuknya sama je, mari kita tengok design yang berbeza seperti di bawah: Yang ni siap ada rumput lagi, nak bagi selesa masa duduk: Yang ni memang pelik, haha: Konon kononya magik: Yang ni plak tinggi giler, mau rasa gayat ni:

cerita seram di bukit putus..

Kisah gempar dan menyeramkan ini terjadi kepada seorang lelaki yang bekerja di Seremban. Pada hari tersebut (hari khamis malam jumaat) beliau terpaksa balik ke Kuala Pilah kerana keluarganya mengadakan kenduri arwah. Selesai kenduri lebih kurang pukul 11.00 malam, dia pun terpaksa berangkat balik ke Seremban sendirian walaupun agak lewat kerana… Read more