Ramalan 2009

Selamat Tahun baru semua…. Alhamdullilah, esempoi.com hidup lagi..haha! Aku harap tahun ni tahun yang terbaik buat aku. Lame jugak aku tak update, lepas ni mungkin aku wat auto post je, sebab dah start busy… ces, aku harap ade sedikit masa untuk buat projek website aku…heh, impian aku nak beli kereta tahun ni..wah..wah

Buat Duit Online: Panduan Percuma

Lepas SPM 2005 aku mula buat duit online, check pertama aku dengan adsense kira-kira $500, time tu aku dapat RM1800. Best jugak, duduk mengadap internet dapat duit. Memang sesuai untuk pengangur macam aku..hehe Ramai yang tanya macam mana nak buat duit online?