Restoran Pelik di Seluruh Dunia

Terdapat pelbagai bentuk restoran pelik seluruh dunia… Antaranya… 1) Restoran terapung di udara – Ianya terletak di Brussel Belgium. Restoran ini tergantung diudara dan membolehkan anda makan di meja yang terapung di udara.

Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more

Manusia Jadi Cair Bila Suhu Dunia Meningkat?

Orang cair ni merupakan simbolik kepada isu pemanasan global yang menyebabkan ais kat kutub utara jadi cair. Untuk menarik perhatian orang ramai mengambil risalah mengenai isu tersebut, seorang pemuda dari Red Cross Argentina mencairkan dirinya kat tepi pejalan kaki ni.