Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Jom Kita Senyum Sempoi Dulu..Hihihhh…

Pekak sangat ke abang kuda nie sampai si anjing terpaksa jerit dalam lubang dubur..?? Hahaha.. Oi dek..kecik-kecik jadi gengster ek..?? Ouchhh..silap tendang daa.. Obesiti..tu lah..banyak sangat makan kfc.. hawaii punya dress untuk anjing-anjing..camane..??glamor kan? nek..patah kaki tu kang.. hohoho…  :terkejut:

Acha Septriasa Pernah Ditawar Berlakon Ombak Rindu??

Acha Septriasa pernah ditawarkan berlakon dalam filem Ombak Rindu?? Biar betul..!! Berita nie sedang hangat dan panas,,yer lah..Ombak Rindu sebelum ini telah meletup dan terbakar hangit apabila dalam masa 5 hari tayangan aje, filem nie dah mencecah kutipan sebanyak RM5 juta..!! Bayangkan kalau Acha membuat keputusan untuk menerima tawaran untuk… Read more

Tatu Unik di Gigi

Pernah tak korang dengar tentang tatu gigi..?? Mesti pertama kali korang dengar kan..?? Untuk pengetahuan korang, tatu gigi ni tengah dok FoFular kat India tau..?? Diorang melukis pelbagai jenis tatu di gigi diorang seperti tengkorak, bunga, haiwan, serangga terbang seperti rama-rama, dan ada yang melukis wajah pemimpin dunia di gigi… Read more

Kucing Warisi Harta RM39 Juta

Seekor kucing terbiar di jalanraya di Rome, Itali rupanya mewarisi harta berjumlah RM39 juta dari tuannya. Tuan merupakan balu kepada seorang jutawan dalam bidang hartanah. Perempuan tersebut yang bernama Maria Assunta, dia secara automatik mewariskan hartanya kepada kucing setelah meninggal dunia baru2 ini.  Dia juga tidak mempunyai anak sebab tu… Read more

Kerana Cerita Hindustan

Kisah ni terjadi waktu aku mula-mula masuk keje dulu..waktu tu aku menunggu supervisor aku di kantin pejabat..untuk di berikan taklimat kerja…(Semua nih terjadi adalah akibat hobi aku yg suker sgt tengok cite hindustan di t.v). Tunggu punya tunggu supervisor aku pon datang dengan seorang Bangladesh…dan sesi taklimat pon bejalan dengan… Read more