Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Barrack Obama & David Cameron Kissing??

Surf punya surf..google punya google..lalu terbelalak lah mata aku dengan 1 penemuan mengejutkan yang aku jumpa dalam Google Image..dimana kat sana ada 1 gambar yang menjadi fenomena dunia semasa sekarang ini iaitu imej gambar Presiden Amerika Syarikat, Barrack Obama dengan Perdana Menteri Britain sedang asyik bercium dengan penuh elegan nya..aikkk..elegan… Read more