Syarikat Pembinaan Datuk Lee Chong Wei Dipecah Masuk Penyamun, Raket Tidak Diambil

Syarikat pembinaan milik Datuk Lee Chong Wei yang terletak di Bandar Puteri, Puchong dilaporkan dipecah masuk sekumpulan penyamun semalam. Kerugian dikatakan hampir RM30,000. Walaubagaimanapun Lee Chong Wei tetap lega apabila raket kesayangannya tidak dilarikan sekali, kata abangnya, Lee Chong Hoon yang juga merupakan Pengarah Urusan syarikat itu. Difahamkan raket itu… Read more

Shebby Dilantik Pengarah Bolasepak Blackburn

Ini berita yang agak mengejutkan kerana ada personaliti dari negara kita dilantik ke jawatan dalam suatu kelab luar negara. Blackburn merupakan salah satu kelab bolasepak di England. Cuma Blackburn ni baru je turun ke divisyen 2 dalam liga Inggeris. Tetapi perlantikan merupakan satu pengiktirafan kepada rakyat Malaysia. Hm, macam mana… Read more

Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more