Dibelasah kerana samun dan cuba rogol jurujual

Seorang lelaki yang menyamun dan cuba nak rogol seorang jurujual di sebuah bilik hotel bajet di Jalan Melaka Raya 3 telah dibelasah orang ramai. Kejadian yang dilaporkan Bernama itu berlaku pada 11.45 pagi semalam di mana seorang lelaki muda lingkungan umur sekitar 20-an macam tu, dipercayai menceroboh bilik mangsa ketika… Read more

Resipi Berbini 4..

Di bawah ini adalah antara cara yang boleh digunakan untuk hidup berpoligami atau bagi anda yang berniat hendak curang dengan pasangan. Bila anda balik lambat, jangan kata ada meeting, katakan padanya bahawa anda ada affair, mesti dia ingat anda bergurau dan tak akan tanya lagi.. Sila gunakan panggilan ‘sayang’, ‘honey’,… Read more

Ambulans Zaman Batu

Haa..kengkorang tengok la..nie lah ambulans yang digunakan oleh masyarakat di Afrika. Mereka menggunakan kereta lembu sebagai ambulans dan ia digunakan untuk menghantar pesakit ke hospital. Entah bagaimana agaknya kalau seorang wanita yang nak terberanak dihantar menggunakan kereta lembu ambulans nie yikk..?? Silap-silap, apabila dah sampai hospital, anak nya dah terkeluar… Read more

Baby Comel Idaman Kita..

Browse lagi dan browse lagi..alamak..terjumpala eSempoi dengan satu website yang memaparkan gambar-gambar baby yang comel-comel belako..haa..tak percaya ker.?? Saksikanlah sendiri..chak….!                          Haaa…comel-comel kan diorang nie..entah anak sapa lah nie..lepas tengok gambar nie, korang teringin pulak tak nak buat anak yang comel lotey macam yang dalam gambar nie.? Ha..kalau nak,,cepat-cepatlah kahwin… Read more

Tatu Unik di Gigi

Pernah tak korang dengar tentang tatu gigi..?? Mesti pertama kali korang dengar kan..?? Untuk pengetahuan korang, tatu gigi ni tengah dok FoFular kat India tau..?? Diorang melukis pelbagai jenis tatu di gigi diorang seperti tengkorak, bunga, haiwan, serangga terbang seperti rama-rama, dan ada yang melukis wajah pemimpin dunia di gigi… Read more

Hantu Perfume Dispenser..

Suatu malam, setelah selesai menguruskan mayat seorang lelaki mangsa kemalangan, Ali pun bersiap-siap hendak pulang. Ali baru sahaja selesai bertugas sebagai pegawai pembantu perubatan di hospital berkenaan. Sebelum pulang, Ali masuk ke bilik air untuk mandi. Hanya Ali seorang ketika itu. Keadaan sunyi sepi, sesekali kedengaran bunyi cengkerik bersahutan.Sedang Ali… Read more