Hollywood vs Bollywood

5 perkara pasal filem Hollywood: 1.Orang China tidak ada kerja lain selain berkung fu. 2.Lebih daripada 50% populasi Amerika adalah agen FBI/CIA,membuat kerja-kerja penyamaran. 3.Matlamat utama sistem sekolah di Amerika adalah untuk promosikan Basketball/Baseball. 4.Aliens atau mahkluk asing begitu berminat untuk menyerang Amerika. 5.Di Amerika anda boleh jumpai pelbagai mahkluk… Read more

300,000 Pengguna Internet Mungkin Kehilangan Akses Internet Julai Ini

FBI memberi amaran bahawa lebih 300 ribu pengguna internet mungkin akan kehilangan akses terhadap internet pada bulan Julai tahun ini. Ini adalah susulan dari satu sindiket penipuan yang bernilai jutaan ringgit. Walaubagaimanapun diberitakan FBI telah berjaya mencipta langkah penyelesaian untuk menghadapi masalah ini. Secara umumnya, sindiket ini bertindak dengan menggunakan… Read more

Akibat Kegawatan Ekonomi Dunia~Superhero Wat Part Tym..

Hhohohohhhh…korang mesti tengok semua nih..akibat kegawatan ekonomi dunia, superhero-superheroes seluruh dunia nekad nak wat part-tym job bagi menyara diri mereka sendiri dan kekasih-kekasih mereka..dunia skg keja menyelamat dah tak diperlukan dah dengan kehadiran polis, cid, fbi, bomba, pasukan penyelamat gerakan am, askar-askar dan macam-macam lagi lah.. :panic:      … Read more