Alat Dan Gadget Pengintip Yang Sempoi

Kalau kita biasa tengok cerita Hollywood, terdapat banyak jenis alat pengintip yang digunakan dalam cerita2 omputih. Mari kita tengok alat2 pengintip yang canggih terutamanya alat sebesar jari berikut: Yang ini plak ala2 layang-layang, jadi orang tak perasan sangat..hehe: Ada juga yang berbentuk skru tetapi sebenarnya alat untuk mengintip orang: Selain… Read more

Ciptaan Jepun- Pelik dan Tak Berguna

Bila otak dah kreatif sangat macam-macam gadget dicipta. Same la macam orang-orang jepun ni. Jom tengok koleksi ciptaan jepun ni: Mop lantai bayi: senang sikit, takde la sia-sia diorang merangkak merata-rata dalam rumah korang..haha Payung Elak Hujan : Kadang-kadang pakai payung pun boleh basahkan? haa..korang guna la payung ni, dijamin… Read more