Anak Tiri Dato Siti Bernikah Dengan Anak Datuk Hishammudin

Tahniah diucapkan kepada pasangan mempelai Anas Zawawi dan Allysa yang kini sah bergelar suami isteri.Anas merupakan anak kepada Datuk K dengan bekas isterinya,Tengku Zawiyah manakala Allysa adalah anak Menteri Dalam Negeri,Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein Onn dan Datin Seri Marsilla Tengku Abdullah. Dalam majlis itu,Anas dinikahkan sendiri oleh Hishammuddin.Anas mengenali… Read more

Kena Belasah Sebab Facebook.

Hanya kerana komen negatif di facebook seorang gadis berumur 18 tahun cedera dibelasah.Mangsa dikatakan memberi komen yang kurang menyenangkan ke atas gambar seorang gadis di laman sosial Facebook.Mangsa yang bekerja di sebuah salon itu cedera dibelasah sekumpulan sembilan individu dalam kejadian di sebuah perhentian bas di Jalan Kepong. Kejadian pukul… Read more

Programmer Upah Pekerja Tampar Jika Layari Facebook

Di San Francisco, USA dilaporkan seorang juruprogram komputer  (programmer ) telah mengupah seorang gadis untuk menamparnya kalau dia melayari Facebook pada waktu bekerja. Programmer itu, Maneesh Sethi membayar gaji lebih kurang RM25 sejam kepada wanita yang dikenali dengan nama Kara. Dia berbuat demikian kerana dengan cara ini  supaya dapat membantunya… Read more

Kekasih Baru Khairul Fahmi Che Mat.

Gosip terbaru mengenai penjaga gol kebangsaan,Khairul Fahmi Che Mat atau lebih mesra dipanggil apek dikatakan keluar bersama dengan seorang gadis.Gambar mereka keluar bersama menjadi bukti kesahihan khabar angin tersebut ditambah pula dengan kenyataan si pengirim gambar yang mengenali siapakah gerangan gadis tersebut kerana mereka satu universiti. Khairul Fahmi Che Mat… Read more

Fara Lee Pikat Hati Ally Iskandar

Fara Lee dan Ally..ada keserasian dalam padanan nama tersebut. Seserasi yang empunya nama. Syukur Alhamdullilah kita panjatkan pada Allah yang Maha Berkuasa kerana telah menetapkan hati seorang lagi hambanya untuk mendirikan rumah tangga. Sepertimana semua telah sedia maklum, Ally Iskandar, seorang selebriti dan pengacara terkenal telah mengumumkan bahawa beliau akan… Read more

Rakan Serumah Adrian Trauma Belajar Di Indonesia

Trauma menyaksikan kejadian pembunuhan Adrian Jay Pereira, dua gadis rakan serumah pelajar Malaysia itu mungkin tidak akan menyambung pelajaran mereka di Indonesia. Kedua-dua pelajar itu yang berumur 21 dan 22 tahun, yang juga menuntut di universiti yang sama dengan Adrian, di Universiti Brawijaya, Malang, Jawa Timur, juga dinasihatkan keluarga masing-masing agar tidak meneruskan pengajian di universiti itu…. Read more

Berpeluh Darah

Setiap kali dia stress, beberapa anggota badannya akan berpeluh, tetapi anehnya, peluhnya berwarna merah seperti darah. Keadaan ini menyebabkan seluruh pakaiannya berlumuran darah setiapkali dia berpeluh. Twinkle Dwivedi dari sebuah pecan kecil di Lucknow, Uttar Pradesh, India menghidap penyakit yang luar biasa. Badannya kerap berpeluh ‘darah’ walaupun tidak mengalami luka…. Read more

Lawak Rambut Perang

Seorang gadis berambut perang telah pergi ke sebuah kedai elektronik.. Gadis    : Saya ingin membeli TV ini.. Penjual : Sorry, barang ini tidak di jual untuk orang berambut perang.. Gadis berambut perang itu segera bergegas pulang dan terus menyembur rambutnya. Lalu dia pergi semula ke kedai tadi dan berkata kepada penjualnya….. Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more