Makanan yang cute miut

Koleksi makanan kiut miut yang aku jumpe kat internet…. sape yang reka angkat tangan,hehe. Kreatif habis la. Kalau orang kata gambar ade 1001 makna, so guna makanan pun boleh buat seribu satu cerita…waaa

Buat Animasi gif guna photoshop & photoscape

Sebenarnya senang je nak buat animasi gif ni, guna photoshop pun boleh. Tapi kalau nak cepat guna photoscape. Korang boleh tengok tutorial guna photoshop tu kat creativetechs.com dalam bahasa inggeris. Kalau korang dah tak faham sangat, korang try translate dalam bahasa melayu guna citcat.com Tutorial untuk buat photoshop susah la… Read more