Basikal Mewah Edisi Terhad

Chrome Hearts yang merupakan jenama mewah Amerika telah bekerjasama dengan Cervelo untuk menghasilkan sebuah basikal lumba edisi terhad. Basikal ini dihiasi dengan grafik Chrome Heart, kulit serta logam berharga. Ianya pasti untuk memenuhi keperluan golongan mewah dengan harga USD 60, 000. Wow, kalau ditukar duit Malaysia, lebih RM 200,000. Dah… Read more

Tempat Letak Basikal Jepun -Canggih & Smart

Fuh, Kagum betul aku dengan teknologi kat Jepun ni. Kalau korang nak tau, diorang ni suka bawak basikal sampai menyebabkan tempat letak basikal diorang ni menjadi sangat terhad. Untuk atasi masalah tu, diorang pun buat la parking bawah tanah ni.

Basikal Lipat-Lipat

Dulu time kecik-kecik teringin nak lipat-lipat basikal masuk dalam beg senang sikit…hehe. Sekarang basikal ni dah direka pun. Lipat pastu masuk dalam beg. Smart tu memang la Tapi…..berat dier 5.5kg. Tak larat aku nak bawak..huhu :nangis2:

Basikal Daripada Kotak

Tahu tak, kecurian basikal berlaku setiap 71 saat di England. Jadi, bagi menyelesaikan masalah ni, seorang pelajar reka sebuah basikal yang murah supaya orang tak nak curi. Yela, besi kan mahal sekarang, pastu dia pakai kotak je. Huh, kotak? Macam tak percaya je…