Ubi Kentang bentuk Orang

Korang ingat lagi tak post pasal ubi kangkang? haa…. tapi kali ni ubi ni betul-betul bentuk macam orang. Seorang petani daripada Langzhong, China telah menemui ubi berbentuk orang diantara tanamannya. Panjang ubi ni lebih kurang 62cm. Pastu petani tu cakap: Zheng said: “I don’t know whether it is good or… Read more

Pokok berbuah bentuk muka orang

Sepohon pokok berbuah bentuk muka orang ni terjadi di thailand, Aku sendiri pun tak sure macam mana pokok ni boleh berbuah macam ni. tapi aku rase cara nak dapat shape kat buah ni same macam buah tembikai petak. So, aku rase diorang letak topeng kat buah ni…hurm..spesis pokok ape ni?… Read more