Undang-Undang Pelik Seluruh Dunia

:menari: THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin daripada kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat sertifikasi dari mereka. KOREA SELATAN : Polis wajib melaporkan jumlah wang rasuah yang mereka terima daripada para… Read more

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol

Tolong, Kucing Jadi Tawanan Monyet

Sebenarnye, ni adalah kisah benar dimana seekor anak kucing terperangkap dalam sangkar babun ni. Entah macam mane pulak, babun tu minat nak buat anak angkat. Pastu terpaksa la anak kucing ni terima…sedih betul ceritanya…huhu

Undang-undang seluruh dunia.

THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin dari kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat sertifikasi dari mereka. KOREA SELATAN : polis wajib melaporkan jumlah wang rasuah yang mereka terima dari para pemandu… Read more

Kucing dengan Beruang

Jalan-jalan kat internet, pastu jumpa dengan berita ni kat dailymail, seekor kucing dengan beruang menjadi kawan baik dan tak boleh dipisahkan. Penjaga Zoo kat situ pernah pisahkan diorang, supaya kandang beruang tu luas sikit. Tapi kucing tu tetap duduk kat tepi kandang beruang tu. Akhirnya, diorang disatukan dan menjadi tarikan… Read more