Biskut Ibu Jari Dan Telinga.

Berikut adalah gambar-gambar biskut buatan sendiri yang berbentuk seperti telinga dan ibu jari manusia.Biskut yang sangat mengerikan ini dibuat oleh Natasha yang dijual di kedai kek Nevie Pie,London.Ini bukanlah kali pertama makanan yang ala-ala zombie dihasilkan tetapi kali ini dikatakan walaupun rupa luaran biskut-biskut ini tidak menyelerakan namun rasanya agak… Read more

Biskut Raya Scary…

Puasa dah nak dekat… Lepas tu raya… Sempena raya menjelang tiba ni jom kita tengok biskut raya unik untuk pengunjung… hehe