Pokok berbuah bentuk muka orang

Sepohon pokok berbuah bentuk muka orang ni terjadi di thailand, Aku sendiri pun tak sure macam mana pokok ni boleh berbuah macam ni. tapi aku rase cara nak dapat shape kat buah ni same macam buah tembikai petak. So, aku rase diorang letak topeng kat buah ni…hurm..spesis pokok ape ni?… Read more

Pembesaran Buah Dada.

Hye pembaca esempoi.com! Harini isu yang nak di bawa adalah pembesaran buah dada. Hahaha. Tajuk hangat bukan? Tak perlu la aku jelaskan apa itu buah dada kan? sendiri mau kaji la, tak pun buka la buku sains sekolah menengah. jangan buka video bukan – bukan dah la ek. Ikuti la… Read more